Denver Nuggets 99-106 hävisi Minnesotalle Timberwolvesille

NBA:n ensimmäisen kierroksen lopettanut joukkue on aloittanut seuraavan kierroksen. Kun Denver Nuggets voitti Lakersin 4-1 ensimmäisellä kierroksella, he kohtaavat tämän kauden vahvan nousevan Minnesota Timberwolvesin seuraavalla kierroksella. Keitä ovat ne vahvat ja heikot pelaajat, jotka käyttävät NBA Pelipaidat? Molemmat joukkueet lopettivat ensimmäisen ottelunsa varhain aamulla, kun Denver Nuggets hävisi 99-106 Minnesota Timberwolvesille.

Bayern Münchenin edellinen kierros oli haastaa VfB Stuttgart vieraissa, ja vahvuudeltaan Bayern München on suhteellisen vahva. Mutta nyt Bayern München ei keskity tähän, ja kun se kilpailee VfB Stuttgartin kanssa, Bayern München ei ole osoittanut ansaitsemansa voimaa. Jakson lopussa molemmat joukkueet tekivät 1-1-tasapelin. Paikan päällä Denver Nuggets pelipaita pukeutuvat fanit myös hurraavat ja hurraavat heitä. Tätä voidaan myös pitää tasaisena otteluna, mutta toisella puoliajalla Bayern München oli täysin mykistynyt, kun vastustaja teki kaksi maalia suoraan ja tilanne lukittui lukemiin 3-1. On selvää, että tämän pelin räjähdysmäinen kylmä on arvaamaton, ja Bayern Münchenin kolmen ottelun voittoputki liigassa päättyi.

Bayern München lähtee Mestarien liigaan haastamaan Real Madridin, mikä on elämän ja kuoleman taistelu, joka ratkaisee, voiko Bayern München jatkaa finaaliin. Heidän ensisijaisena tehtävänsä on säilyttää fyysinen voimansa ja terveytensä.